Wil jij die bonus van € 100 en 0 free spins bij BetCity?

Mega Joker Gokkast

Mega joker is een gokkast die je gemakkelijk online kunt spelen,waarbij je kanst maakt op diverse prijzen die soms wel op kunnen lopen naar de 2000 credits. Je kunt verschillende inzetten van inzet 1 waar bij je kans maakt op prijzen vanaf 10 tot soms wel 200, en daarbij maak je bij inzet 1 kans op mystery's van 10 tot 200, daarnaast kan je ook hoger in zetten bijvoorbeeld inzet 10 waar bij je kans maakt op prijzen van 20 tot wel 2000 met ook hierbij een kans op een mystery van 20 tot 400, daarnaast heb je ook nog inzet 20 tot inzet 200 bij deze inzetten maak je kans op prijzen die op kunnen lopen vanaf 100 tot 2000 bij deze inzetten maakt je ook kans op mystery's vanaf 100 tot soms wel 2000,je heb tijdens dit spel 5 win lijnen.

LogoCasinoBonusFree SpinsReviewSpelen
BetCityBetCity€ 1000Bezoek
Circus.nlCircus.nl0100Bezoek
Jacks.nlJacks.nl€ 1000Bezoek

Dat geldt voor zo wel als je onder speelt en als je boven speelt. De symbolen waar van je kans heb om aan te winnen zijn Kersen citroen watermeloen bellen schatkist en jokers, deze symbolen moeten met drie gelijken naast elkaar komen te vallen moet je kunnen winnen,deze prijzen zijn ook allemaal verschillend ,daarbij maakt u kans op een jackpot waarop je kans maakt en die vrij snel kan oplopen, iedere speler die op deze gokkast speelt maakt daar kans op, elke speler die legt 3 % van zijn inzet die worden opgetelt bij het totaal van de jackpot. Je kan deze gokkast gratis kunnen spelen maar ook voor echt geld.

Dit kunt je opwaarderen via IDEAL waarneer je heeft gestort met IDEAL kunt je het altijd weer terug boeken bij twijfel, of u kunt gewoon met plezier veder spelen met het geld dat u net gestort heeft, je kan daarnaast ook kiezen om met je telefoon te betalen door te bellen dit zijn kosten van een betaalt telefoon nummer , zo zou je ook kunnen smsen hier van zijn de kosten het zelfde als van die je betaalt per gespr dat je zou bellen. Veel speel plezier!

BetCity

BetCity

Bonus:€ 100

0 free spins.

Nu spelen