Wil jij die bonus van €250 en 100 free spins bij Circus.nl?

Magic Circle Gokkast

Magic circle staat bekend om zijn circle in het bovenste gedeelte van de gokkast. De circle geeft je punten in het geval als er 3 sterren zijn gevallen, dit is anders bij elke inzet. Zo is dit bij inzet 5 dat ze alle 3 van de zelfde kleur moeten vallen, zo heb je de kleur oranje en de kleur blauw. Bij inzet 10 is dat weer anders want dan mogen de kleuren random vallen, dat betekent dus dat de kleuren niet in de zelfde kleuren naast elkaar hoeven te vallen , maar mogen dus ook van elkaar afwijken om de Magic circle te activeren. Je Hebt bij Magic circle ook veel soorten prijzen, die bijvoorbeeld bij inzet 5 oplopend zijn vanaf 10 naar 200, dat is bij inzet 10 weer heel anders, met inzet 10 speel je voor prijzen die vanaf de 25 kunnen oplopen tot ook 200 credits. Daarbij maken zei gebruik van verschillende symbolen.

LogoCasinoBonusFree SpinsReviewSpelen
Circus.nlCircus.nl€250100Bezoek
Jacks.nlJacks.nl€1000Bezoek

Die beginnen met de wel bekende kersen, en verder oplopen met citroen, mandarijn, pruimen, aardbeien, klavervier, de rode druiven, de watermeloen, het getal 7 ,de bellen, het als laatst het Bar symbool. Dat zijn de symbolen die je als zowel ervaren spelers als beginnende spelers. Want dat is zo mooi van deze gokautomaat, is dat de automaat heel niet moeilijk te berijpen is. het is een makkelijke gokautomaat. Die just heel makkelijk te begrijpen is. Zo ben je met Magic circle ook gelinkt aan een jackpot.

Waar elke speler een presentatie aan mee bedraagt. Deze gok kast kan je zowel online gratis spelen als dat je het voor echt geld kan spelen. Dit kun je doen door even te bellen/sms of door eenvoudig internetbankieren ervoor te gebruiken .Voor dit kun je gebruik maken van het IDEAL systeem. Bedankt voor het bezoeken van deze website, en hierbij Veel speel plezier gewenst.

Circus.nl

Circus.nl

Bonus:€250

100 free spins.

Nu spelen