Wil jij die bonus van 0 en 100 free spins bij BetCity?

Crazy Sevens Gokkast

Crazy Sevens deze gokautomaat is gebaseerd op het getal 7, daar is de gokkast op gebaseerd dus zal je ook veel nummer 7's tegen komen als je deze gokkast zou willen spelen. Ook bij deze gokautomaat zijn er verschillende inzetten die ook hoger en lager zijn dan elkaar, de inzetten zijn belangenrijk, deze bepalen over hoeveel credits je wint, hoe hoger je inzet zal zijn hoe hoger de aantal credits zijn die je zal winnen deze bedragen tot wel 200 credits, tuurlijk kun je meer credits verkrijgen dan 200, maar 200 is daarbij wel het grootste aantal credits wat je tijdens 1 spin kan verkrijgen. Je hebt als je deze gok kast speelt kans van 5 win lijnen.

LogoCasinoBonusFree SpinsReviewSpelen
BetCityBetCity0100Bezoek
Circus.nlCircus.nl€ 2500Bezoek
Jacks.nlJacks.nl€ 1000Bezoek

Deze gokkast maakt ook gebruik van een kop en munt systeem, waarbij jij de keuze kunt maken of dat jij jouw gewonnen credits wilt verdubbelen. De gokautomaat maakt ook gebruik van een mystery prijs die bij elke inzet zou kunnen vallen, die bij een rode 7, blauwe 7,rode 7 in een gelijke rij naast elkaar inwerking gaat,deze komt ook inwerking als een gelijk gekleurde nummer 7 in ook een zelfde rij naast elkaar staan. Deze gokautomaat kun je ook in FUN mode spelen, in deze mode kun je gratis gebruik maken van deze gokautomaat. Je krijgt in deze mode 10 euro speel geld, die je natuurlijk niet kunt uitbetalen, dat geld ook voor de credits die je zou kunnen winnen in de FUN mode.

Maar daar in tegen kun je natuurlijk ook voor echt geld gaan spelen op deze gokautomaat, dat doe je nu heel gemakkelijk door of te bellen/sms wat gemakkelijk gaat door te bellen naar een betaal nummer dit zijn dan de kosten van 1 gesprek.Daar naast kun je nu ook gemakkelijk gebruik maken van internetbankieren door gebruik te maken van IDEAL,dit is een zeer betrouwbare betaal mogelijkheid. Veel plezier bij het spelen van Crazy Sevens.

BetCity

BetCity

Bonus:0

100 free spins.

Nu spelen